SAVI SRL

Savi Serbatoi proizvodi cisterne za transport goriva i vode. Posjetite web stranicu za više informacija o našim cisternama za prijevoz goriva i vode

MARCHETTI SRL

S tvornicom od 10 000 kvadratnih metara i tvrtkom treće generacije, mi smo među najznačajnijim europskim tvrtkama specijaliziranim za proizvodnju profesionalnih ljestvi i mobilnih pristupnih tornjeva.

CABLESTEEL SRL

CableSteel nudi pomoć od 360 °, pružajući stvarnu podršku kao partner, od savjetovanja, dizajna do postprodajne usluge.

F.A.I.P. SRL

Pouzdan partner tvrtki i ustanova više od 40 godina, Faip se hvali značajnim brojem u sektoru strojeva za industrijsko čišćenje: stotinama strojeva i proizvoda dizajniranih da udovolje svakoj potrebi čišćenja; dvadeset tisuća četvornih metara tvrtki podijeljeno između izložbenih prostora, skladišta i ureda za pomoć kupcima; četiri podružnice smještene u Lombardiji i preko stotinu zaposlenika, kako bi uvijek osigurali najbolju ponudu i uslugu svojim kupcima.

LOTUS SNC

Lotus s.n.c. vodeći je proizvođač kvalitetnih industrijskih proizvoda od aluminijskih legura od 1981. godine. U portfelju proizvoda između ostalog su i hodne platforme za industrijske strojeve, platforme s stepenicama za podizanje stubišta i utovarne rampe.

VIBRA SYSTEM

Proizvodi VIBRA SYSTEMS prolaze stalne provjere, s posebnim naglaskom na kvalitetu materijala koji se koriste. Čelik obojan u prah, gume protiv trošenja, ABS otporni na udarce za vanjsku karoseriju, kuglični ležajevi i zaštićene komponente za unutarnje motore poboljšavaju naše standarde pouzdanosti vibratora da udovolje i najzahtjevnijem kupcu.

BATMATIC

Batmatic je osnovan 1971. zahvaljujući poduzetničkoj intuiciji Ferrante Saja, sadašnjeg generalnog direktora, koji u malom laboratoriju u Ponte Taro (Parma) počinje proizvoditi strojeve za izravnavanje keramičkih poda. Ti „štrajkovi za pločice“ odmah su novost u sektoru podova i imaju trenutni uspjeh kod krajnjih korisnika. Brojni zahtjevi kupaca iz cijele Italije vode daljnjem razvoju proizvoda, a mali laboratorij u Ponte Taru postaje malo obiteljsko poduzeće s nekim zaposlenicima

EDILA SRL

EDILA SRL proizvodi i prodaje proizvode za građevinsko skladište i hardverske prodavaonice. Misija je oduvijek bila ponuditi našim kupcima maksimalnu ozbiljnost, katalog pun proizvoda po najpovoljnijoj cijeni, brzini isporuka i nadasve besprijekornom uslugom prije i nakon prodaje.

TECMOR SRL

TECMOR S.R.L. sa svojih 50 godina iskustva kao proizvođač strojeva za savijanje armatura, kombiniranih strojeva i škara za građevinsku industriju.